Слав Строй ООДСлав Строй ООД
Нашата история

За нас

Кои сме ние?

Ние превръщаме Вашите мечти и идеи в реалност

Строителна фирма „Слав строй” ООД развива дейност в областта на проучването, проектирането и изграждането на жилищни и административни сгради. Основана през 2004 година и до днес тя не прекъсва дейността си въпреки предизвикателствата на новото време и пазара. За тези години успява да се наложи и докаже като коректен и надежден партньор.

Принципи

Ние не правим компромиси с качеството

С ясна визия „Слав строй” ООД залага на висок професионализъм, коректност и качество.Компанията си поставя амбициозната цел да преследва максимално задоволяване на клиентите си и всеки краен продукт да е израз на качество, сигурност и комфорт. За целта фирмата работи с висококвалифициран екип и утвърдени принципи за реализиране на проектите си:

Качество на най-високо ниво

Безкомпромисност

За нас клиента е най-важен. Ето защо ние използваме най-качествените материали и си партнираме с най-добрите в своя бранш.

01
Модерни и иновативни

Иновативност

За нас е важно да използваме новите технологии в проектирането и строителството. Но ние стигаме и по-далеч като изграждаме смарт системи за управление на сградите и комплексите които създаване.

02
Клиентът ни е важен

Отговорност

Отговорността е един от основните ни принципи. И ние с лекота носим нашата отговорност, защото сме добри в това което правим.

03
Сертификации

Член на камарата на строителите

След като вече е редовен член на Камарата на Строителите в България, през 2006 година фирма „Слав строй“ ООД успешно защитава и пред Oehmi EuroCert GmbH Магдебург сертификат по управление на качеството – ISO9001:2000 в област „Строителство на обществени, жилищни, промишлени и административни сгради“. През 2008 година Oehmi EuroCert GmbH Магдебург отново потвърждават сертификацията.

Служители

Екипът ни е ключ към успеха

Добрият екип е в основата на всяка добре свършена работа. Ето защо „Слав строй” ООД се грижи за постоянното обучение на целия наличен състав. Разполагаме с опитен управленски и инженерно-технически екип и висококвалифицирани строителни работници с опит и знания в своята област. Стараем се нашите специалисти да са хора с желание за самоусъвършенстване и да работят с любов. Ние знаем, че правилната мотивация е ключ към успеха, затова мотивираме хората си да бъдат принципни, отговорни и всеотдайни.

Мисия

Ние не строим сгради, ние изграждаме домове

Локализираме обектите си в комуникативна и благоустроена средa и създаваме всички необходими удобства, за да получите комфорт, уют и удоволетворение. Нашата най-голяма награда е Вашата доволна усмивка! За „Слав строй” ООД клиентите и техните изисквания са на първо място. Ние работим, за да реализираме Вашите идеи, изисквания и мечти. Основните ни приоритети са вниманието към клиента, отговорността към поетите ангажименти и сигурността в процеса на работа и експлоатация на обектите.

Мнения

Нашите клиенти

Иван Харалампиев
www.okoffice.bg

Страхотен екип! Останах с добро впечатление защото работят внимателно и качествено.

Александър Бонев
www.almart.bg

Много съм щастлив, че избрах да работя със Слав Строй когато реших да закупя жилището си. Слав Строй е организация с глобална визия и идеи, но в същото време те винаги държат и на детайлите, а такава комбинация е много полезна и рядко срещана като качество.