Слав Строй ООДСлав Строй ООД
Ние сме добри в това което правим

Услуги

Проектиране, 3D моделиране, интериорен дизайн

Проектиране

Проектирането е една от първите и най-важни стъпки, която трябва да се премине преди стартирането на всеки строителен обект. В своята дейност фирма „Слав строй” ООД успешно си сътрудничи с експерти от множество консултантски бюра. Квалификацията и професионалният опит на специалистите, с които работим, са гаранция за качеството и срочното изпълнение на всички договорени проекти.

Фирмата разработва проектни предложения, съобразени с регулаторните изисквания в Европейския съюз, като от основно значение е оптималното съотношение между разходи и ефективност. Всички наши сгради са разположени в среда, която включва зелени площи, детски площадки, достъп на хора с увреждания и всички необходими условия за комфортен живот.

Инвестицията в социални удобства за всички е важен елемент при проектирането не само на жилищни сгради, а и на офис центрове, хотели и др. Тя е наше конкурентно предимство и определя мястото ни на имотния пазар.

Детайлен анализ на изискванията на клиента

Изграждане и анализ

Проектирането и изграждането на нашите обекти върви паралелно с детайлен анализ на изискванията на клиента. Извършват се специализирани проучвания и експертизи, за да се положи устойчива архитектура, да се локализират и отстранят евентуални проблеми, да се създадат условия за разработване на модерен и функционален интериорен дизайн.

Всички етапи от този процес са поверени на сплотен екип от професионалисти, които изпълняват стриктно изискванията на проекта и работят заедно в името на една обща цел: да построят дома на Вашите мечти.

Най-добрите решения за дизайн

Дизайн

Фирма „Слав строй” ООД работи в тясно сътрудничество с професионални дизайнерски студиа, които разработват цялостни екстериорни и интериорни оформления за заведения, къщи, апартаменти, офис помещения и др.

Всеки обект преминава през задължителните фази на идеен проект, работен проект и авторски надзор. Работата включва заснемане, консултации, избор на материали и обзавеждане. Тези дейности се извършват в условията на пряка комуникация между страните, участващи в реализирането на проекта.

Идейният проект може да бъде включен в крайната цена на имота или да се предостави безплатно на клиента

Доверете се на нашите професионалисти

Ремонт и реконструкция

Фирма „Слав строй” ООД се занимава със строителство и ремонтни дейности от 2004 година. Фирмата разполага с професионалисти в областите на проектиране, строителство, кофражи, армировки, бетони, покриви, каменни и други зидарии, парно, Ел и ВиК инсталации, дървена, ПВЦ и алуминиева дограма, интериорни и екстериорни мазилки, гипсокартон, окачени тавани, топло и хидро изолации, облицовки, фаянс и теракота, плочници, мрамори, мозайки, саниране на сгради.